Jdi na obsah Jdi na menu
 


PŘEDMLUVA
Příběh Iana McCormacka je hluboce strhující a naprosto úžasný. I když jsem byl již dříve s příběhem Iana obeznámen, shledal jsem, že čtení této malé knížečky na mne velmi zapůsobilo a znovu jsem prozkoumával konečný záměr a cíl svého vlastního života. Snad i ostatní čtenáři si položí tu stejnou otázku jako já.
Jako zkušený všeobecný lékař nemám pochybnosti o tom, že Ian zemřel poté, co ho pobodala medúza čtyřhranka smrtelná. Čtyřhranka smrtelná je jeden z nejnebezpečnějších tvorů na světě. Smrt po bodnutí čtyřhrankou může nastat během pěti minut. Smrt nastává buď kvůli selhání dýchacích cest, což je způsobeno ochromením dýchacího centra v mozku, nebo kvůli přímému vlivu na srdce, což je zapříčiněno poruchou elektrické vodivosti a ochromením srdečního svalu. Často se stalo, že ti, kteří byli bodnuti touto medúzou, upadli do bezvědomí ještě dříve, než stačili vyjít z vody.
Podle mého názoru Ian utrpěl srdeční zástavu, způsobenou jedovatým bodnutím této medúzy. Protože se Ian nestačil dostat do nemocnice včas, bylo mu poskytnuto sérum až po dlouhé době, a proto jeho vyhlídka na přežití byla velmi mizivá.
Ianovo setkání s Ježíšem Kristem, nebem a peklem je naprosto ve shodě s Biblí. Pravdivost všech nadpřirozených zkušeností musí být Biblí přezkoušena, tak jako to činili i věřící z Berie (Skutky apoštolské 17:10, 11).
Ian se později, v roce 1991, stal kazatelem na plný úvazek, cestuje po celém světě a mluví o své zkušenosti. Ianovým celoživotním cílem je vidět co nejvíce lidí jít do nebe, místo toho, aby šli do pekla. To je důvodem jeho cestování. Jeho motiv není finanční.
Poté co jsem uslyšel Iana mluvit, pohnulo to se mnou tak mocně, že jsem se stal spoluautorem dvou knih, pojednávajících o zážitcích v klinické smrti. Díky tomu teď sám velmi cestuji a mluvím o těchto zážitcích sám. Upřímně věřím tomu, že když čtenáři budou konfrontováni s realitou nebe a pekla, nejenom, že se rozhodnou učinit nebe svým cílem, ale také budou povzbuzovat ostatní, aby učinili totéž.
Dr Richard Kent
(Dr Richard Kent je praktickým léařem v důchodu a stal se kazatelem na plný úvazek. Je spoluautorem knih „The Final Frontier“ a „Beyond The Final Frontier“, které v sobě zahrnují 51 svědectví lidí, kteří prožili klinickou smrt. Obě knihy jsou nyní zdarma k dispozici čtenářům v angličtině na webové stránce Dr Richarda Kenta, která je registrovanou charitou Spojeného Království (UK) na webové stránce: www.finalfrontier.org.uk .)
Pro další biblické potvrzení studujte poznámky na konci této knížečky.

Celý příběh si ztáhněte ve formátu pdf zde.